Felix Stroe, Ministrul Transporturilor, către șefii DRDP-urilor: “Dacă acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei responsabili cu întreținerea drumurilor vor pleca acasă! Nu uitați, toți suntem în slujba cetățenilor!”

În această dimineață, la Ministerul Transporturilor a fost făcută o analiză serioasă cu privire la măsurile obligatorii care se impun în perioada iernii și au fost convocați, de urgență, directorii DRDP-urilor pentru a discuta despre intervențiile prompte pentru deszăpeziri.

Felix Stroe, Ministerul Transporturilor a dispus ca prin Corpul de Control să se verifice toate stocurile de iarnă, starea utilajelor aflate in bazele Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri și stadiul contractelor subsecvente.

“Nu ne mai putem permite ca iarna să ne găsească nepregătiți și să spunem ca nu am știut că trebuie să fim mobilizați pentru a depăși toate intemperiile vremii. În cazul în care acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei care sunt responsabili cu întreținerea drumurilor trebuie sa fie conștienți că vor pleca rapid acasă. Sper să nu avem surprize neplăcute. Si nu uitați, toți suntem in slujba cetățenilor!”, a atras atenția Felix Stroe, Ministrul Transporturilor.

În perioada imediat următoare vor avea loc controale la secțiile de Drumuri  Naționale pentru a fi verificată funcționalitatea utilajelor destinate deszăpezirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This