fbpx
9.9 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Expoziție inedită la Cluj-Napoca: „1000 de cocori pentru pace” la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Trebuie citit

- Publicitate -

Astăzi, 18 februarie, două expoziții cuprinzând câte 1000 de cocori origami sunt deschise, în paralel, în Cluj-Napoca și Fuengirola (Spania), marcând dorința de pace a oamenilor de toate vârstele din cele două zone ale Europei. Timp de o lună de zile, în Galeria Cellarium a muzeului au avut atelierele cu familii și adulți pentru crearea celor 1000 de cocori.

Expoziție inedită la Cluj-Napoca: „1000 de cocori pentru pace” la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Cu această ocazie, îi felicit pe colegii mei de la DASM și de la Centrele de zi pentru vârstnici în special, pentru acțiunile pe care le realizează pentru seniorii Clujului și toată implicarea lor în dezvoltarea de programe pentru persoanele aflate la vârsta a treia, transmite Emil Boc.

Expoziția de cocori de la Cluj-Napoca a fost realizată printr-un proiect Erasmus+ în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Asociația Para la Inteligencia Social din Fuengirola, Spania, Centrul Cultural Japonez al Universitatii Babes-Bolyai și Centrul de Studii Japoneze Sembazur, ambele în cadrul Universitatea Babeş-Bolyai, DASM – Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Anime Culture Club.

La acest sfârșit de săptămână pot fi regăsite expoziții interesante în Cluj-Napoca la Biblioteca Centrală Universitară, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Institutul Francez Cluj, Casino Centrul de Cultura Urbana sau la Turnul Croitorilor Centrul de Cultură Urbană Cluj.

Foto: Muzeul Etnografic al Transilvaniei & Turnul Croitorilor – Expoziția de pictură „Forme și culori”

Citeste si: Accident între două TIR-uri, pe un drum din Cluj

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole