EXAMENUL NAȚIONAL DE BACALAUREAT, ÎN SIGURANŢĂ

0
198

Peste 60 de polițiști mureşeni acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de siguranță a examenului național de Bacalaureat. Cele 48 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 61 poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 44 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 14 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri de poliţie.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens, cele 48 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Poliţiştii sunt în teren pentru menținerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.