fbpx
0.2 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Europa ia în calcul pedeapsa cu închisoarea pentru cei care depășesc 19 grade Celsius în locuință, la iarnă

Trebuie citit

- Publicitate -

Autorităţile unei ţări din Europa interzic cetățenilor să depășească 19 grade Celsius în locuință. În același stat, apa caldă poate fi încălzită doar până la 60 de grade, iar încălzitoarele nu trebuie să fie folosite. Persoanele care nu se conformează reglementărilor ar putea fi sancționate cu închisoare de până la 3 ani. Iată despre ce țară este vorba!

Autoritățile unei țări europene i-ar putea închide pe cei care încalcă noile reguli de utilizare a gazelor

Pe fondul unei crize energetice în plină expansiune în Europa, Elveția intenționează să ia măsuri drastice împotriva cetățenilor care nu respectă noile reguli aplicate pentru a reglementa utilizarea gazului în această iarnă.

Europa ia în calcul pedeapsa cu închisoarea pentru cei care depășesc 19 grade Celsius în locuință, la iarnă

Persoanele care încalcă noile reglementări ar putea fi sancționate cu amenzi sau chiar cu închisoare de până la trei ani, potrivit unui raport al cotidianului elvețian Blick.

Conform noilor reguli din Elveția, temperaturile din clădirile cu sisteme de încălzire pe gaz pot fi ridicate la maximum 19 grade Celsius (66,2 grade Fahrenheit), iar apa poate fi încălzită până la 60 de grade Celsius (140 de grade Fahrenheit). Încălzitoarele radiante sunt interzise, în timp ce saunele și piscinele trebuie să rămână reci.

Acestea fac parte din măsurile prevăzute în Legea federală privind aprovizionarea economiei naționale, la care Departamentul Federal pentru Afaceri Economice (EAER) face referire în mod explicit într-un document oficial, se arată în raport.

Citeste si: Guvernul ia în calcul raționalizarea gazelor pentru companii la iarnă. Ce înseamnă pentru consumatorii casnici?

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole