ETAPA A DOUA ÎN LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET

In weekend-ul trecut s-au desfasurat meciurile etapei a doua in Liga Nationala de Baschet masculin si feminin. Etapa a fost incompleta, pentru ca au fost amanate partidele BC Timisoara – Timba Timisoara pentru 1 noiembrie la masculin si „U” Cluj – SCM Timisoara pentru 5 decembrie la feminin.

In LNBM s-au desfasurat urmatoarele meciuri :”U” Banca Transilvania Cluj – BCMU FC Arges Pitesti  85-58, intr-o partida in care campionii au facut diferenta in sferturile doi si patru. Pitestenii au jucat foarte curajos si se arata o echipa cu pretentii in noua editie de campionat, in ciuda scorului sever cu care au pierdut. De mentionat ca antrenorul clujean Mihai Silvasan a folosit toti jucatorii trecuti pe foaie, dandu-le astfel posibilitatea sa joace foarte tinerilor baschetbalisti romani din lot.SCMU Craiova – Politehnica Iasi 91-74CSM Oradea – CSU Sibiu 72-73 in derbiul etapei. Jocul a fost decis in ultimele secunde. Oradenii au un lot aproape complet schimbat, dar care pare a nu fi la nivelul valoric din editia trecuta. Pivotul Milosevic pare o buna achizitie, in rest aceiasi Mandache si Pasalic au iesit in evidenta. Si sibienii si-au schimbat lotul si jocul nu este inca inchegat, dand de multe ori impresia ca este la voia intamplarii. Ambele echipe vor avea un cuvant greu de spus in aceasta editie de campionat.

CSM Steaua – Dinamo Bucuresti 97-65, dupa un meci fara istoric.

Phoenix Galati – BC Mures 87-81In LNBF rezultatele au fost urmatoarele :CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 79-63, Sepsi Sf. Gheorghe – ICIM Arad 79-59, Sirus Tg. Mures – CS Alexandria 88-87. Olimpia Brasov – Phoenix Galati se desfasoara luni.

Șerban Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This