fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

E DOLIU la Viscri. Pe poarta casei Regelui Charles al III-lea a fost pusă o panglică neagră, după moartea Reginei

Trebuie citit

- Publicitate -

O prezență constantă în România ultimilor 20 de ani, Prințul Charles, acum noul Rege al Marii Britanii, s-a transformat într-un ambasador al ţării noastre. 

E DOLIU la Viscri. Pe poarta casei Regelui Charles al III-lea a fost pusă o panglică neagră, după moartea Reginei

Nu de puţine ori Regele Charles al III-lea a spus că iubeşte România, motiv pentru care în fiecare an a revenit la noi, în special la locuinţa sa din satul Viscri din judeţul Braşov. Acum şi casa lui din ţara noastră a îmbrăcat haine de doliu.

„A fost arborat un însemn de doliu pe poarta casei care aparţine Regelui Charles al III-lea, a fost pus şi un mesaj sub acel însemn de doliu, un mesaj  pe care administratorii casei din Viscri a Regelui Charles al III-lea au scris: <Suntem profund întristaţi de moartea Majestăţii Sale, suntem în gânduri şi rugăciuni alături de Majestatea Sa Regală, Regele Charles şi de membrii Familiei Regale.> Sunt momente grele şi pentru localnicii din Viscri, oameni care simt că datorează foarte mult Majestăţii Sale pentru că întreaga comunitate de aici a avut foarte multe de câştigat de pe urma prezenţei sale, de pe urma pasiunii sale pentru natură si pentru obiceiurile din Viscri. Ne-a fost foarte uşor în acest context trist să vorbim cu ceteţeni britanici sau francezi veniţi să vadă cum arată şi cum se schimbă de la an la an localitatea Viscri pe seama faimei pe care a adus-o prezenţa Majestăţii Sale în aceste locuri.”, a transmis reporterul Observator Claudiu Loghin în direct din satul care l-a fermecat pe noul suveran al Marii Britanii.

Citeste si: Regina a murit, trăiască regele! Titlul imnului naţional al Regatului Unit se schimbă: „God save the King”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole