fbpx
2.5 C
București
joi, ianuarie 26, 2023

Dorian Popa supărat foc pentru că gazdele unui restaurant clujean nu l-au primit și pe Cheluțu înăuntru. Are sau nu dreptate? UPDATE: Reprezentanții restaurantului reacționează!

Trebuie citit

- Publicitate -

Dorian Popa a povestit fanilor săi despre o întâmplare neplăcută pe care a avut-o într-un restaurant din Turda. Artistul s-a enervat și a plecat din local la doar câteva minute după ce a intrat.

Dorian Popa supărat foc pentru că gazdele unui restaurant clujean nu l-au primit și pe Cheluțu înăuntru. Are sau nu dreptate? UPDATE: Reprezentanții restaurantului reacționează!


Dorian Popa îl ia peste tot pe Cheluțu, câinele său. Fiind un mare iubitor de animale, artistul caută mereu locuri în care îi este permis să intre cu patrupedul său. De data aceasta, el a avut parte de o situație neplăcută într-un restaurant din Turda, unde nu i s-a permis să intre cu Cheluțu. Deranjat de situația în care a fost pus, Dorian Popa a povestit pe Instagram cele întâmplate. „Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la (…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar «bună ziua» – nu vreau să mint, a zis «bună ziua», dar atât – direct «la noi nu este voie cu animale înăuntru». Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele…. Și am spus în felul următor «La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!» și am plecat, evident. Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.


Acum, problema e alta! Dorian e băiat super de treabă, o știe toată lumea. Cheluțu la fel, e un drăgălaș. Dar pe acest subiect, părerile sunt împărțite între iubitorii și mai-puțin-iubitorii de animale. Comentariile nu au întârziat să umple facebook-ul, unele cu hate , altele cu pet-friendly vibes. Idee e că fiecare vede adevărul din punctul său de vedere, în funcție de felul în care se raportează la acest trend, în care animalele au aproape aceleași drepturi ca oamenii.

Un comentariu pe Facebook scria asa: ,,Pentru cei care nu au ajuns in tarile civilizate ale Europei si nu numai, poate asa li se pare. Este foarte posibil sa-mi atrag comentarii negative dar imi asum. Ma iertati, dar asta inseamna mentalitate inchisa. Cel mai probabil, vom avea nevoie inca de muuult timp sa ajungem la o mentalitate deschisa in orice domeniu. Oare cum se face, intreb cu cel mai mare respect posibil si astept ca cei care raspund sa o faca la fel de respectuosi, ca la Restaurantul Palatului Brukenthal care este net superior oricarui restaurant din orasul nostru, sa poti servi masa alaturi de patrupedul tau? Or fi aia saracii, mai cu mentalitate inchisa decat noi? Pentru asta am ales sa fac 300 km pana acolo, sa ne putem bucura de un eveniment. Pacat. Am fi investit in afacerile locale, dar cei de aici nu stiu sa faca bani, nici sa atraga turisti si nici sa exploateze turismul local la potential maxim. Nu vreau sa jignesc, nu toate afacerile locale se incadreaza in descriere, dar din pacate, marea majoritate.

Între timp, reprezentanții restaurantului și-au transmis varianta lor de adevăr și corect și etic este să îi ascultăm și pe ei:

De regulă nu postăm animăluțe pe pagina restaurantului. Nu credem că activitatea noastră este cu și despre specii iraționale. Dar ne-am înșelat. Amarnic și puternic, transmit reprezentanții restaurantului Sarea în Bucate, Turda.


În realitate, noi și credeam că este sănătos să nu facem asta. De ce? Tocmai pentru a nu încuraja abandonul animalelor în curtea noastră. Acest fenomen a luat o amploare pe care n-o estimați din confortul caselor voastre. Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat.
Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet.


Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția.


Noi iubim animalele! Noi salvăm animale! Noi îngrijim câinii și pisicile pe care, unii, le „uitați” în curtea noastră sau le aruncați în stradă! Le adăpostim și le îngrijim până sunt luate acasă de oameni care se îndrăgostesc de ele, aici, pe terasa Sarea-n Bucate! Și n-am făcut niciodată tam-tam din asta.


Întotdeauna și-au găsit cămin cu iubire, hrană și căldură.
Că nu agreăm animalele în restaurant, este doar PARȚIAL adevărat! Nici animalele salvate de noi nu au voie în restaurant.
Noi, oamenii de la Sarea-n Bucate, iubim animalele!
În același timp, Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate își respectă oaspeții! Și nu toți oaspeții noștri se simt confortabil cu animale în preajmă. Dar, cui îi pasă?!
Acum, noi nu cerem înțelegere, că am putut bine vedea azi, că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! În schimb, cerem respect!
Credem că realizați un consum inutil de energie atunci când vă răpiți din timp pentru a ne înjura. De ce să nu folosiți timpul acesta într-un mod util și plăcut? Cine știe, poate salvați un animăluț în intervalul acesta?!
P.S.: În fotografii, puteți vedea cum ne-am îngrijit de una din zecile de necuvântătoare abandonate aici. Care, de altfel, oricât am iubit-o, n-a șezut în restaurant, în vârful canapelei. Nouă, TARE NE-AR FI PLĂCUT❤️, dar este o chestiune de respect față de semenii noștri, știți cum zic?!
Cu multă sinceritate și iubire față de animale,
Gherman Alina , în numele întregii echipe.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole