Directorul Companiei de Apă Arieș blamează atitudinea primarului Dorin Lojigan

După cum am menționat în articolul precedent „Compania de Apă Arieș Turda în avarii repetate! Dorin Lojigan ia atitudine!”, am revenit cu detalii referitoare la disputa dintre primarul Dorin Lojigan și directorul Companiei de Apă Arieș Turda.

Directorul CAA, blameaza atitudinea și modul de abordare a primarului municipiului Câmpia Turzii Dorin Lojigan. Directorul CAA, argumentează lipsa de profesionalism și limbaj neadecvat, și datorită acestui fapt, menționează că nu dorește un drept la replică, ci-l va contacta și va avea o discuție personală cu primarul Dorin Lojigan.
Directorul CAA îi atrage atenția primarului Câmpiei Turzii că și dânsul face parte din cadrul Companiei de Apă Arieș Turda și nemulțumirile nu ar trebui discutate pe facebook.
Dăm crezare și nemulțumirilor pe care le are, argumentat, primarul Dorin Lojigan cu referire la avariile care fac obiectul disputelor, având în vedere sesizările primite de la cetățenii municipiului Câmpia Turzii, care sunt restricționati de anumite servicii ale CAA.

Culcear Adrian

ABC News Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This