Directorul Aeroportului Cluj: ,,Dacă nu rămân director poate avea loc o tragedie mai mare decât la Colectiv”

Afirmațiile publice halucinante făcute în spațiul public de către directorul aeroportului, Ciceo David, respectiv – că dacă nu rămâne el director există un pericol real să cadă avioane, că poate avea loc o tragedie mai mare decât în cazul Colectiv, că este posibil ca din data de 17 octombrie 2017 să nu mai zboare nici un avion din Cluj – sunt inadmisibile.

Aceste afirmații iresponsabile, făcute cu scopul de a crea presiune asupra Consiliului Județean și pentru a stârni panica în rândul populației sunt false, nepermise și se situează în afara legii.

Hotărârile Consiliului Județean sunt legale și obligatorii pentru directorul aeroportului până când o instanță de judecată le-ar califica drept ilegale!

În calitate de președinte al Consiliului Județean – proprietar al aeroportului – Îl

Somez Public pe directorul aeroportului, Ciceo David, să înceteze orice declarație menită să creeze panică în rândul populației și să producă pagube aeroportului și județului Cluj.

În cazul în care aceste declarații iresponsabile vor continua, voi demara, în regim de urgență,  procedura legală de destituire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This