Din 1 Decembrie 2017 românii vor putea merge în Canada FĂRĂ VIZĂ, pentru maxim 6 luni!

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) face un anunț important ce va bucura, cu siguranță, foarte mulți români. Cu sprijinul Comisiei Europene, România face un pas înainte în procesul de liberalizare a regimului de vize pentru cetățenii români, care a început la 1 mai.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunță că începând cu data de 1 decembrie românii vor putea merge în Canada fără viză pentru o perioadă de maxim 6 luni.

 Autoritățile canadiene intenționează să elimine cerința obligativității vizelor pentru cetățenii români care vor călători în Canada  în scop turistic, în această categorie intrând și vizitarea familiei, a cunoștințelor sau pentru prospectarea oportunităților de derulare a afacerilor.

”Liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii români care doresc să călătorească în Canada reprezintă concretizarea demersurilor susținute, întreprinse în ultimii ani de autoritățile române pe lângă autoritățile canadiene, atât la nivel bilateral, cât și în format trilateral, cu sprijinul Comisiei Europene”, transmite MAE într-un comunicat de presă, potrivit antena3.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This