fbpx
-3.4 C
București
joi, februarie 9, 2023

De acum, mai poți juca la PĂCĂNELE doar pe buletin: Cei care intră în sălile de joc vor fi înscriși obligatoriu într-o bază de date!

Trebuie citit

- Publicitate -

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care introduce obligativitatea existenței unor baze de date cu persoanele care intră la jocuri de noroc.  

De acum mai poți juca la PĂCĂNELE doar pe buletin: Cei care intră în sălile de joc vor fi înscriși obligatoriu într-o bază de date!

Legea promulgată de către şeful statului vizează introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc.

Actul normativ iniţiat de către deputatul PNL Florin Roman prevede ca sălile de jocuri de noroc să ţină evidenţa, electronic, a celor care intră în cazinou.

„Astăzi a mai trecut o lege importantă prin Parlament, pe care am iniţiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL. Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenţi de păcănele pot fi opriţi sa îşi facă praf viaţa. Şi părinţilor să îşi poata proteja copiii de acest «drog»”, a scris Florin Roman, pe Faceboook, după adoptarea iniţiativei de către Camera Deputaţilor, pe 31 octombrie.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole