Daciana Constantea din Câmpia Turzii în microrecital la Gala ” Simply the best ” 2017, din București

Daciana Constantea, eleva la Scoala de Muzica si Arte Next Star Studio- pregatita de doamna soprana prof. Anca Parlog , a evoluat in seara de 23.09.2017 de la ora 20.40, cu un microrecital pentru Gala ” Simply the best ” -Editia V , care  s-a desfasurat in Bucuresti la Liceul Teologic Penticostal ” Emanuel ” , interpretand piesa Mama Do.

Daciana a fost laureata in editia IV din 2016 cu Marele Trofeu , dupa 3 Trofee ( Etno-Pop international – Pop romanesc ) , Premiul special ” Andantino ” acordat de presedinte juriul festival ” Simply the best ” si premiul la o emisiune, Muzica 100 % , difuzata in 18.09.2016 la Radio Romania International  si moderata de domnul compozitor Marian Stere . Piesa difuzata de la sectiunea Etno  se numeste ‘ Dor ” si a fost interpretata de Daciana in festivalul ” Simply the best ” (editia IV).

Daciana are un palmares bogat cu 40 de competitii , 86 de distinctii muzicale de Grand Prix – Trofee – Aur , invitatii si recitaluri in anii de canto. Daciana  va avea mai multe aparitii la radio si tv in viitorul apropiat, iar pe 29 octombrie va fii in platoul de la Nasul Tv, in emisiunea Carvana istetilor , emisiune live in intervalul ora 17.00-19.00 , interpretand 3 piese ( O mie / Say you love me / Stone Cold ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This