Daciana Constantea a câștigat Aur la București

În data de 20 Mai 2017 ,  Daciana Constantea, o elevă talentată din Câmpia Turzii, a participat la festivalul internațional Trofee Muzicale – Editia a 3-a, care s-a desfășurat la Liceul Teologic Emanuel din București, demonstrându-și  din nou talentul . Aceasta a concurat la secțiunile  Pop românesc, 11-13 ani și Pop internațional 13-23 ani , reușind să impresioneze juriul prin două piese. Daciana a câștigat  Aur  și  2 trofee ,, MUSIC TROPHY”.

Daciana Constantea este o fetiță cu o voce talentată, din Câmpia Turzii , elevă la școala Avram Iancu, în clasa a 7-a și elevă la școala de canto Next Star Studio ( d.na prof.soprana Anca Parlog ) . Are 13 ani si 10 luni si  un caracter puternic, iar răbdarea , încrederea si pregătirea sa o ajută să continue în evolutii artistice pentru împlinirea unui vis.

Daciana are un palmares impresionant cu diferite premii Grand Prix-uri , Trofee si Premii I din strainatate si din Romania, reusind un total de 83 de cupe alaturi de multe invitatii , medalii , diplome și premii.

Daciana a luat contact cu scena de la 6 ani,  evoluând si fiind remarcată la mai multe  festivaluri . A debutat la  Mamaia Copiilor unde a luat Premiul 2 în anul 2011 . Detine in prezent 41 de participari la evenimente muzicale .

Daciana dorește să mulțumească, pe această cale, conducerii Școlii Avram Iancu și doamnei dirigintă Repciuc Carmen, care o susține moral și o sfătuiește să continue , în ceea ce face, deși asta înseamnă efort și sacrificiu.

În prezent , Daciana s-a inscris la un alt festival international, Volare 2017 , din Piatra Neamt,  care va începe  în 1 iulie , iar  etapa finală se va desfășura în 23-27 August 2017.

Felicitări, Dacianei, și Succes pentru competițiile care vor urma!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This