Cum face LIDL economie la energie? Magazinele se vor închide mai devreme

Lidl România modifică orarul de funcționare al magazinelor din toată țara, din 26 septembrie. Astfel, supermarket-urile urmează să fie închise cu o oră mai devreme, în fiecare zi. 

Cum face LIDL economie la energie? Magazinele se vor închide mai devreme

Potrivit reprezentanților companiei, toate magazinele vor avea acelasi program, după cum urmează:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00 (în prezent 07:30 – 22:00). Magazinele care în prezent deschid după ora 07:30, respectiv închid înainte de 21:00, vor rămâne la programul existent.
  • Duminica: 08:00 – 19:00* (în prezent 08:00 – 20:00). Magazinele care în prezent deschid după ora 08:00, respectiv închid înainte de ora 19:00, vor rămâne la programul existent.

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independentei, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

„Este foarte important pentru noi să operăm în clădiri prietenoase cu mediul și, de aceea, toate magazinele noastre sunt eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, având în vedere angajamentul nostru de a fi o companie cât mai sustenabilă, dar și contextul neobișnuit pe care îl traversăm, introducem o serie de măsuri suplimentare de optimizare a consumului de energie”, informează compania.

Citeste si: Lidl și Kaufland anulează un serviciu GRATUIT pentru clienți, din 12 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This