fbpx
9.9 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Clujenii se plâng: SUPERCOM nu a mai ridicat gunoiul de 3 săptămâni. Tișe a promis că îi penalizează …

Trebuie citit

- Publicitate -

Clujenii se plâng că nu li se ridică gunoiul pe aplicația My Cluj, dar nimeni nu îi ascultă din Primăria Cluj-Napoca. Responsabilitatea este și a Consiliului Județean Cluj, care controlează contractul cu Supercom prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Eco Metropolitan (ADI Eco-metropolitan Cluj), în care sunt prezente și primăriile din zonă. ADI Eco-metropolitan Cluj a atribuit contractul Supercom, care nu-și face treaba cum trebuie, scrie stiridecluj.ro

Cujenii se plâng: SUPERCOM nu a mai ridicat gunoiul de 3 săptămâni. Tișe a promis că îi penalizează …

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a simțit responsabil și a spus că Supercom va fi amendată cu 500 de lei pentru fiecare reclamație. Ei bine, de vineri până marți,, numai pe My Cluj s-au adunat peste 100 de plângeri pe numele companiei, adică amenzi în valoare de minim 50.000 de lei. 

Contract de salubritate cu Supercom. Nu s-a ridicat gunoiul pe str. Colonia Sopor 43A (3 case) de două săptămâni”.

Nu se colectează gunoiul conform programului afișat pe site-ul primăriei. Când vine mașină, oricare din ele, incarca tot ce găsește la poarta; stam cu gunoaiele la poarta fiindcă nu știm în ce zile colectează, iar cand vin incarca tot ce găsesc în aceeași mașină: rezidual, carton, plastic + metal”.

În cartierul Borhanci pungile cu deseurile selective stau cu zilele și așteaptă sa fie ridicate. Nimeni nu vine sa le ridice selectiv. Iar cei care ridica deseul menajer, mai pun și care un sac cu plastic/sticle sau hartie in la comun in masina. Nu protejăm deloc natura așa. Puțin efort care l-am făcut in a înțelege cat de cat cum sa facem o colectare selectiva, este batjocorit de faptul ca totul este pus la comun. Va rog solutionati aceasta problema”.

Colectare deseuri strada Antim Ivireanu Conform graficului ar trebui ridicat Luni / Marți plastic respectiv hartie – De cand a preluat noua companie NU s-a ridicat Deloc. Menajerul s-a ridicat tot Miercurea”.

Nu s-a ridicat gunoiul menajer de 3 săptămâni….bătaie de.joc, nu se ține cont de programul de colectare selectivă, nu vine nimeni după nimic”.

Citeste si: SUPERCOM nu face față gunoaielor din Cluj?! Emil Boc: „Au două săptămâni la dispoziție ca să aducă orașul la normal”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole