Cornuri MUCEGĂITE distribuite copiilor în câteva școli din Bistrița. Ce spun autoritățile?

0
132

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud a fost sesizat cu privire la distribuirea unor cornuri mucegăite, la sfârşitul săptămânii trecute, în mai multe şcoli din municipiul reşedinţă, potrivit informaţiilor furnizate luni, 12 septembrie 2022, de către şeful CJPC, Stelian Dolha.

Cornuri MUCEGĂITE distribuite copiilor în câteva școli din Bistrița. Ce spun autoritățile?

Prima reclamaţie din partea unui părinte a fost depusă joia trecută la CJPC, pentru un corn cu urme de mucegai care se afla în ultima zi de valabilitate, iar luni s-a prezentat părintele unui alt copil, de la o altă şcoală din municipiul Bistriţa, cu trei cornuri mucegăite pe care susţine că unitatea de învăţământ le-ar fi distribuit vineri, 9 septembrie, la o zi după ce acestea ar fi expirat.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, mama unui elev de la o a treia unitate de învăţământ din Bistriţa a semnalat printr-o postare pe o reţea de socializare faptul că există urme de mucegai pe cornul primit de la şcoală.

Şeful Protecţiei Consumatorilor Bistriţa-Năsăud a menţionat că, din discuţia purtată luni, 12 septembrie 2022, cu administratorul firmei de panificaţie, a reieşit faptul că societatea distribuie cornuri în judeţ în zilele de luni şi marţi, pentru primele trei zile ale săptămânii, iar joi şi vineri, potrivit contractului, sunt distribuiţi biscuiţi, astfel că trebuie lămurit de ce cornurile au ajuns la copii abia joia şi vinerea trecută.

El a mai precizat că Inspectoratul Şcolar va cere din nou unităţilor de învăţământ să respecte programul de distribuţie a produselor de panificaţie şi, în acelaşi timp, calitatea produselor va fi atent monitorizată.

Citeste si: Școala începe în 5 septembrie, însă elevii nevoiași vor primi voucherele de rechizite abia în 9!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.