Copil găsit MORT în piscina din curtea casei. Mama distrusă de durere, s-a sinucis…

UPDATE: Tânăra mamă a fost găsită spânzurată, nu departe de casa ei, potrivit presei locale. Echipajul de Ambulanță trimis la fața locului a încercat să o resusciteze, dar nu a reușit.

Știrea inițială:

Totul s-a petrecut miercuri seara, într-o clipă de neatenție. Părinții l-au căutat pe cel mic dar l-au găsit pe copil înecat în piscină.

Copil găsit MORT în piscina din curtea casei. Mama distrusă de durere, s-a sinucis…

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Distrusă de durere, mama copilului a fugit de acasă, fiind căutată de zeci de polițiști și jandarmi. Oamenii legii se tem de ce este mai rău și cred că femeia vrea să își pună capăt zilelor în pădurile din apropiere.

Zeci de polițiști și jandarmi din județul Dâmbovița au plecat în căutarea femeii din Găești.

„Întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia. La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari”, a mai precizat IPJ.

Oamenii legii îi îndeamnă pe toți cei care o văd pe femeie să sune la cea mai apropiată secție de Poliție sau la 112 pentru a putea evita o a doua tragedie.

La fața locului au ajuns și medicii de la Ambulanța Dâmbovița, dar, din nefericire, a fost declarat decesul copilului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Citeste si: Doi bărbaţi dați dispăruţi vineri, au fost găsiţi morţi după ce au căzut cu mașina în râul Bistriţa Ardeleană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This