Consilierul General ALDE, Valentin Voicu , prezent la inaugurarea Pasajului Sudului, București

Consilierul General ALDE, Valentin Voicu a participat ieri, 23 iulie, alături de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, la inaugurarea pasajului de sub Piața Sudului, din București.

Pasajul a mai fost deschis o dată, pe o singură bandă, la sfârșitul lunii aprilie. După a doua deschidere a Pasajului din Piața Sudului urmează a treia deschidere, abia pe 10 septembrie, promit autoritățile, când, pe aici va trece în sfârșit tramvaiul și se va termina șantierul, iar odată cu el și coșmarul celor care locuiesc aici.

Gabriela Firea: „Din nefericire din cauza unor erori de proiectare si din cauza slabului management, acest proiect a fost blocat, în jurul datei de 10 septembrie avem promisiunea și angajamentul sută la sută al constructorului ca și zona de tramvai să fie inaugurată.”

Partea cu adevarat proastă este că 90% din costuri puteau fi plătite din bani europeni, dar pentru că nu ne-am tinut de termene, fondurile europene au acoperit doar 10 la sută. Construcția a costat până acum peste 18 milioane de euro, însă constructorul nu este multumit. A dat primăria în judecată și mai cere 10 milioane de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This