Conferința Națională Biblionext: ,,Inovație. Creativitate. Leadership”

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Asociația Națională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) organizează, în perioada 2 – 4 octombrie, cea de a XXVIII-a Conferință Națională a ANBPR, cu tema BIBLIONEXT: „INOVAȚIE. CREATIVITATE. LEADERSHIP”.

Evenimentul va debuta în seara zilei de 2 octombrie, ora 18.00, cu două momente inedite: ,,Gala cititorului clujean” și ,,Clubul de lectură”, realizat în colaborare cu Asociația Culturală Cărțile pe Față, iar festivitatea de deschidere a conferinței va avea loc marți, 3 octombrie, ora 9.00, în Sala de conferințe a Facultății de Teologie Ortodoxă, strada Episcop Nicolae Ivan f.n., unde vor avea loc și sesiunile în plen, iar atelierele profesionale paralele se vor desfășura la sediul central al Bibliotecii Județene „Octavian Goga”, Calea Dorobanților nr. 104.

Organizatorii evenimentului își doresc să ofere celor peste 120 de bibliotecari din țară întâlniri cu invitați de valoare, atât din țară cât și din străinătate, prilej de îmbogățire a cunoștințelor practice, a informațiilor legate de noile tendințe în activitatea bibliotecilor publice și, nu în ultimul rând, de identificare a unor noi teme de colaborare între profesioniști.

Programul Conferinței include, alături de prezentările în plen și atelierele profesionale, și un concurs de postere care va reflecta proiectele inovatoare desfășurate în bibliotecile publice românești în anul precedent, dar și întâlnirea cu scriitorul Adrian Popescu și cant-autorul Adrian Ivanițchi, prilejuită de lansarea volumului ,,Grădina cu statui”, ce va avea loc în cea de a doua zi a conferinței.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This