fbpx
1 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Condiții „de lux” pentru frații Tate în închisoarea din România. Au rămas șocați…

Trebuie citit

- Publicitate -

Au ieșit la iveală informații despre condițiile de viață din închisorile din România ale celebrului influencer și ale fratelui acestuia.

Condiții „de lux” pentru frații Tate în închisoarea din România. Au rămas șocați…

Fostul campion mondial la kick boxing a fost arestat împreună cu fratele său pe 29 decembrie, în România. Celebrul influencer se confruntă cu acuzații de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup de crimă organizată, notează publicația grecească Proto Thema, potrivit Rador.

Andrew Tate a fost șocat să vadă modul de viață dintr-o închisoare românească, care a fost descrisă drept „un iad plin de gândaci”. În plus, conform aceleiași surse, în închisoarea respectivă au fost observate comportamente degradante printre prizonieri.

Influencer-ul este obișnuit să trăiască o viață de lux. Dar ceea ce s-a întâmplat joi seara (29/12) i-a dat viața peste cap. Fostul star de kick boxing a fost arestat împreună cu fratele său mai mic, Tristan, iar cererea avocatului lor de a fi eliberați din închisoare a fost respinsă vineri (30/12).

Raportul Comisiei Consiliului Europei pentru prevenirea torturii și a tratamentelor inumane sau degradante a dat un verdict de condamnare cu privire la situația care l-ar putea aștepta Tate în închisoare.

Tate va trebui să se confrunte cu consecințele pedepsei sale: ”condițiile materiale din toate închisorile vizitate au fost în general precare”, se arată în raport. „Cu celule în paragină, fără dotări (spații de depozitare, mese și scaune), saltele și lenjerie de pat uzate și infestate cu ploșnițe și gândaci. S-au formulat multe plângeri cu privire la accesul foarte limitat la apă caldă, precum și încălzirea insuficientă în interiorul celulelor pe timp de iarnă”.

Citeste si: Andrew Tate și fratele său Tristan, săltați de DIICOT chiar din vila lor din România! Sunt acuzați de VIOL și trafic de persoane

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole