Comisar de poliție, fotografiat gol pușcă. Întreținea relații cu o colegă de serviciu, în Loganul de serviciu, pe câmp

Un comisar de poliție a fost fotografiat gol pușcă, după o partidă de amor cu o colegă în Loganul de serviciu, pe un câmp. Nu este vorba de un flagrant făcut intern de colegii polițistului, ci de o filmare de amator, făcută pe un telefon mobil; imaginile nefiind clare, fără a se putea citi numărul autospecialei, ofițerul a fost identificat după antenele de pe mașina de poliție, anunță b1tv.

Comisar de poliție, fotografiat gol pușcă. Întreținea relații cu o colegă de serviciu, în Loganul de serviciu, pe câmp

n IPJ Vaslui s-a demarat o amplă ancheta pentru indentificarea iubărețului, care s-a finalizat destul de repede, bineînțeles cu sprijinul celor de la “215”. Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta.

Iubărețul s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs și pur și simplu este victima unei răzbunări. Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme”, scrie Vremea Nouă.

Prins cu textilele în brațe pe lângă Loganul în care ar fi trebuit să domine infractorii și nu colega tinerică, acesta declarat că este victima unei răzbunări din partea unei persoane căreia i-ar fi făcut dosar penal pentru trafic de persoane.

IPJ Vaslui a trimis la minister ancheta solicitată de superiori în acest caz.

Vremea Nouă susține că a identificat polițistul pătimaș dar nu-i publică numele, „fiindcă informațiile sunt doar pe surse”: „Sperăm ca și colega acestuia, partenera de sex, să fie scoasă din operativ, fiindcă, nu de alta, dar aceasta ar putea fi șantajabilă. De pensionat nici nu se pune problema, fiindcă este cu mult mai tânără decât polițistul nostru iubăreț” subliniază jurnaliștii publicației vasluiene.

Citeste si: Comandantul Poliției din Dej, ARESTAT zilele trecute de DNA, se ponta prin telefon, fără să meargă la muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This