fbpx
9 C
București
marți, martie 21, 2023

Clujul sărbătorește Ziua Națională a României cu evenimente speciale: defilare militară, regal folcloric, concerte, spectacol de artificii și drone

Trebuie citit

- Publicitate -

Clujul sărbătorește Ziua Națională a României cu evenimente în Piața Mihai Viteazul, Piața Avram Iancu și Piața Unirii: defilare militară, regal folcloric, concerte, spectacol de artificii și drone


Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și turiștii la evenimentele pregătite cu ocazia Zilei Naționale a României. 1 Decembrie 2022 marchează împlinirea a 104 ani de la Unirea Transilvaniei cu România.


Primăria municipiului Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina” deschid manifestările de 1 Decembrie cu ceremonialul depunerii de coroane și jerbe de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, de la ora 9:00. Evenimentele continuă în Piața Avram Iancu unde, începând cu ora 10:30, va avea loc ceremonia oficială, defilarea cu tehnică militară și de intervenție și un spectacol de artificii de zi.
Piața Unirii va fi din nou epicentrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României. La ora 15:00 va începe un Regal folcloric de excepție, alături de unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Un moment așteptat în fiecare an este pornirea iluminatului festiv, care va avea loc la ora 19:00. Inna și Cargo vor concerta apoi pe scena din kilometrul 0 al orașului.


La ora 20:00, Primăria Cluj-Napoca invită publicul în Piața Avram Iancu, pentru a urmări un spectacol unic de artificii și drone.
Programul complet:
Piața Mihai Viteazul
09:00 – ceremonie militară de depunere de coroane și jerbe de flori
Piața Avram Iancu
10:30 – ceremonie militară dedicată „Zilei Naționale a României”, defilare militară și artificii de zi
20:00 – spectacol de artificii și drone
Piața Unirii
15:00 – regal folcloric: Sava Negrean-Brudașcu, Aurel Tămaș, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Maria Lobonț, Mihaela Grindean, Mariana Sfechiș, Silviu Popa, Ansamblul folcloric Mărțișorul, Ansamblul folcloric Mugurelul
19:00 – aprinderea iluminatului festiv
19:05 – concert Inna
20:15 – concert Cargo

Citeste si: Jandarmeria Română își cere scuze public pentru DEZASTRUL de la Cluj-Napoca. Defilare de toată jena a jandarmilor clujeni de Ziua României (video)

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole