fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Cluj: Ghiozdane și rechizite pentru 450 copii proveniți din familii cu venituri reduse

Trebuie citit

- Publicitate -

Cluj-Napoca: Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat: Ghiozdane și rechizite pentru 450 copii proveniți din familii cu condiții sociale

Cluj: Ghiozdane și rechizite pentru 450 copii proveniți din familii cu venituri reduse


Cu ocazia începerii unui nou an școlar, municipalitatea clujeană oferă ghiozdane și rechizite elevilor aflați în evidențele DASM – Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca. Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca continuă această politică publică, implementată încă din anul 2005. 45.000 lei au fost alocați în 2022 în acest sens, pentru un număr de 450 de copii proveniți din familii cu venituri foarte reduse.
Investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume pentru că nu există niciodată riscul falimentului. Este șansa de a ieși din sărăcie, de a avea o viață mai bună și prosperă.
Proiectul contribuie la incluziunea și menținerea copiilor în mediul educațional, pentru a diminua abandonul școlar în rândul elevilor proveniți din familii care nu pot asigura condițiile optime pentru educația acestora.
Acest program face parte dintr-o serie de politici publice sociale desfășurate anual la nivelul municipiului. Printre alte politici publice dedicate comunității clujene se enumeră:

  • Programul „Școală după școală”
  • Programul „O masă caldă în școli”
  • Programul social „Alimente”
  • Programul multianual „Promovarea sănătății orale prin creșterea accesibilității populației defavorizate la servicii stomatologice”
  • Programul prin care se acordă ajutor la plata chiriei

Citeste si: TOATE traseele turistice montane din județul Cluj au fost OMOLOGATE

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole