CJ Cluj: ,,Minciună, propagandă și falsificarea adevărului! Acest personaj nociv pentru infrastructura clujeană trebuie să plece!”

Șantajul și discreditarea publică, făcute cu scopul de a determina Consiliul Județean Cluj să renunțe la aplicarea OUG 109, care înseamnă scoaterea la concurs a tuturor funcțiilor executive din societățile și regiile subordonate, trebuie să înceteze!

Directorul Aeroportului Cluj, Ciceo David, în mod absolut iresponsabil, a lansat în spațiul public o informație falsă cu scopul unic de a crea discreditare și a pune presiune asupra CJ Cluj și a Președintelui CJ Cluj, pentru a determina renunțarea la organizea unui concurs pentru funcțiile executive de la Aeroport.

Directorul Aeroportului a mai lansat în urma cu puțin timp o altă intoxicare printr-o știre falsă precum că, începând cu data de 17 octombrie a.c., există riscul să cadă avioanele, să avem la Cluj un al doilea ”Colectiv”, și că, începând cu data respectivă, toți directorii aeroportului au fost destituiți. Informație falsă facută cu scopul de a crea panică în rândul populației și a pune presiune pe Consiliul Județean.

Știrea falsă lansată ieri, că Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Păunel Tișe, a încercat să obstrucționeze activitățile militare realizate în perimetrul Aeroportului Internațional Avram lancu Cluj R.A. de aeronava C-17s, (…..) aeronavă aparținând componentei de transport strategic NATO, ce desfășoară misiuni de desant în folosul Armatei Române” este o manipulare ordinară făcută cu același scop.

De altfel, atât Comandantul Bazei 71 – Aviație Câmpia Turzii, domnul Comandor Marius Mihai Oatu, cât și Președintele CJ Cluj pot fi oricând întrebați dacă, vreodată, a existat o asemenea cerință din partea CJ Cluj sau a președintelui său.

Atitudinea inadecvată a directorului Ciceo de a inventa o știre în scopul manipulării ordinare și de a trimite o adresă cu conținut fals la diferite instituții publice cu scopul discreditării și exercitării de presiuni asupra CJ Cluj și a Președintelui CJ Cluj pentru a nu aplica OUG 109, demonstrează iresponsabilitatea acestui personaj. Domeniul știrii inventate (apărarea națională) frizează iraționalul!

Considerăm că aceste evenimente demonstrează starea gravă în care se găsește aeroportul condus de persoane dispuse sa sacrifice totul, inclusiv interesul public, doar pentru menținerea privilegiilor și a accesului la resurse.

Acest personaj nociv pentru infrastructura clujeană trebuie să plece.

Solicit public demisia acestui director!

Consiliul Județean și Președintele Consiliului Județean Cluj vor lua măsurile necesare și vor sesiza autoritățile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This