CJ Cluj despre dosarul DNA referitor la implementarea SMID

Consiliul Județean Cluj este cel care, în data de 7 ianuarie 2015, a sesizat DNA Cluj cu privire la o serie de nereguli grave și posibile infracțiuni în derularea proiectului SMID, inclusiv lucrări total necorespunzătoare, apreciate de experți ca fiind malefice, depuneri de deconturi ilegale și nejustificate ale unor lucrări etc. Aceste aspecte au fost, de altfel, conformate de expertizele tehnice efectuate.

Fiind direct prejudiciat ca urmare a faptelor penale ce au afectat normala derulare a acestui proiect, Consiliul Județean este cel mai interesat ca acest dosar să fie finalizat cât mai repede, prejudiciul să fie recuperat iar vinovații să fie sancționați.

Consiliul Județean Cluj a informat în permanență și cu promptitudine instituțiile abilitate, inclusiv DNA, cu privire la toate posibilele ilegalități intervenite în derularea proiectului SMID.

Consiliul Județean a acordat și va continua să acorde tot concursul necesar în vederea unei cât mai rapide finalizări a dosarului, urmând să furnizeze, ori de câte ori va fi nevoie, informațiile, clarificările sau mărturiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This