Christian Tour lansează două zboruri săptămânale noi, din Oradea

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, va opera în sezonul estival 2018 două zboruri charter pe săptămâna de pe Aeroportul Internațional Oradea către stațiunea Antalya din Turcia, una dintre cele mai populare destinații de vacanță în rândul turiștilor români, și către orașul Chania de pe insula elenă Creta.

În ceea ce privește Antalya, vrem să reedităm povestea de succes <Oradea-Antalya> din această vară, când avioanele Christian Tour au fost ocupate aproape 100%. În cifre, un număr exact de 2.410 turiști din Oradea au ales pachetele noastre, care au inclus biletul de avion și cazarea în stațiunea turcă. Rezultatele ne încurajează să revenim în sezonul următor pe aeroportul din Oradea cu un nou zbor charter pe săptămână, care va fi operat de compania Blue Air”, a declarat la Oradea Doina Grigoraș, director executiv Christian Tour.

Primul avion spre Antalya va decola pe data de 9 iunie 2018, iar ultimul va pleca spre stațiunea turcă pe 15 septembrie (cu retur pe 24 septembrie).

În acest interval, estimările noastre arată că vom duce în vacanță în Antalya aproximativ același număr de turiști ca în 2017, adică peste 2.000 de persoane. Mă bucur să vă anunț că, deși mai sunt luni bune până la vară, turiștii orădeni își fac deja planuri de vacanță pentru anul viitor, astfel că avem deja rezervate 15% din locuri pentru vara 2018”, a adăugat Doina Grigoraș.

Tot în sezonul estival viitor, orădenii vor putea zbura direct spre insula Creta, întrucât compania Christian Tour va opera un zbor charter în fiecare săptămână către Chania, tot în parteneriat cu Blue Air. Potrivit programului stabilit, zborul inaugural va fi pe data de 20 iunie 2018, iar ultimul avion va pleca de la Oradea spre Chania pe data de 19 septembrie 2018 (retur pe 26 septembrie).

În acest moment, nivelul rezervărilor pe Chania este de 5%, iar reprezentanții Christian Tour estimează că peste 2.200 de turiști orădeni vor alege această destinație pentru vacanța de vară.

Ne-am oprit asupra acestei destinații deoarece, din estimările noastre, mulți turiști din zona Bihor au călătorit deja în insula Creta, cu preponderență pe partea estică (Aeroportul Heraklion). Ne-am dorit ca charterul operat spre insula elenă să fie cu adevărat o noutate și de aceea am selectat un aeroport care deservește partea de vest a insulei. În ultimii ani, Chania este o destinație care se operează cu din ce în ce mai mult succes de pe Aeroportul Otopeni”, a precizat reprezentantul Christian Tour.

Pachetele pentru Chania pornesc în acest moment de la 355 de euro de persoană plus taxele de 95 de euro, sumă care acoperă 7 nopți de cazare la un hotel de trei stele cu demipensiune. Turiștii care aleg un hotel de patru stele și regim de masă all inclusive trebuie să plătească de la 569 de euro (+95 euro taxe) pentru un sejur de 7 nopți de cazare.

În Antalya prețurile pornesc de la 327 de euro (plus 95 de euro taxe) pentru 7 nopți de cazare în regim all inclusive la un hotel de patru stele. La o unitate de cazare de cinci stele, șapte nopți de cazare în regim ultra all inclusive costă de la 383 de euro, la care se adaugă taxele de 95 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This