fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Chifle MUCEGĂITE într-un Lidl din țară. La control s-au descoperit și mai multe nereguli

Trebuie citit

- Publicitate -

În urma unei sesizări primite de la un consumator orădean, cum că ar fi cumpărat chifle mucegăite, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Bihor a efectuat o acțiune de control la magazinul Lidl din Oradea, pentru a verifica aspectele menționate în petiție.

Chifle MUCEGĂITE într-un Lidl din țară. La control s-au descoperit și mai multe nereguli

Verificările au dus la constatarea mai multor abateri: utilizarea unor spații de expunere a produselor congelate murdare, cu grilaje cu urme de rugină, neigienizate, cu depuneri de mâzgă, praf, resturi de produse, impurități; comercializarea unor produsul alcoolice fără a avea înscrisă pe etichetă data durabilitati minimale; comercializarea unor produse pe a căror etichetă se specifica „bogat in vitamina D”, fără a se putea prezenta, la momentul controlului, vreun document din care să reiasă conținutul ridicat de vitamina D, în produs.

„În urma neregulilor constatate, comisarii CJPC Bihor au aplicat mai multe sancțiuni. Acestea constau în două amenzi contravenționale în valoare de 20.000 lei și un avertisment. La acestea s-au adăugat alte măsuri complementare: oprirea definitivă de la comercializare a unor produse în valoare de peste 4.000 lei și oprirea temporară de la funcționare, până la remedierea deficiențelor, pentru spațiile de expunere și echipamentele care necesită igienizare”, ne-a declarat Giani Bura, comisar șef adjunct la CJPC Bihor.

Citeste si: Lidl și Kaufland anulează un serviciu GRATUIT pentru clienți, din 12 septembrie

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole