fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Ce oameni! Șapte cățeluși, aruncați pe malul Someșului într-un sac de care era legat un bolovan

Trebuie citit

- Publicitate -

Un pescar a fost cel care a găsit, pe malul râului, sacul în care se aflau cei șapte cățeluși, încă vii. Cu ajutorul Poliției Animalelor și a unei asociații, persoana care a încercat să scape de căței în acest mod teribil a fost descoperită și amendată.

O tânără din Bunești ar fi cea care a abandonat cățeii în acest mon oribil. Ulterior, aceasta a fost identificată și amendată cu suma maximă de 12.000 de lei.

Ce oameni! Șapte cățeluși, aruncați pe malul Someșului într-un sac de care era legat un bolovan

Întâmplarea s-a petrecut la începutul lunii decembrie, când tânăra din Bunești a sunat la Asociația „Anima Pro Terra” Dej și a spus că ar dori să doneze opt căței care provin de la o cățelușă pe care o deține și care nu este sterilizată, potrivit Dejeanul.

Asociația a refuzat-o pe motiv că nu preiau câini cu stăpân, însă i s-a oferit posibilitatea să îi sterilizeze gratuit, dar femeia nu a acceptat.

Ulterior, femeia a pus un anunț pe Facebook prin care vrea să ofere spre adopție cățeii. La o săptămână distanță, un pescar a găsit puii de căței într-un sac pe malul râului Someșului. Acesta a dus câinii găsiți la Asociația „Anima Pro Terra”, iar voluntarii de acolo au recunoscut imediat cățeii. Erau aceiași din anunțul publicat de tânăra respectivă.

A fost făcută plângere la Poliția Animalelor, iar în urma investigațiilor s-a stabilit că cei șapte căini găsiți erau într-adevăr proprietatea tinerei.

Citeste si: Misiune contra cronometru în Cluj-Napoca: O femeie a căzut azi dimineață în râul Someș și încă este de negăsit. Pompierii o caută pe tot cursul apei

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole