fbpx
0.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Camioane pline cu saltele, mobilier şi haine second hand din Austria și Olanda, întoarse înapoi la vamă. Vezi motivul!

Trebuie citit

- Publicitate -

Camioane cu saltele, mobilier şi haine second hand din Austria și Olanda, întoarse la vamă: Ce au descoperit polițiștii

În cursul zilei de duminică, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei a transmis că trei automarfare încărcate cu saltele, mobilier şi haine second hand au fost întoarse de la frontieră, în vama Petea, deoarece şoferii nu au putut prezenta documentele legale.

Camioane pline cu saltele, mobilier şi haine second hand din Austria și Olanda, întoarse înapoi la vamă. Vezi motivul!

Potrivit sursei citate, la intrarea în ţară s-a prezentat un şofer român în vârstă de 54 de ani, conducând un automarfar înmatriculat în România, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, 8.900 kg de produse second-hand (mobilier, haine uzate şi electronice), de la o asociaţie din Austria pentru o altă asociaţie din judeţul Satu Mare.

„Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat lucrătorilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României, întrucât marfa nu corespunde operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie”, precizează sursa citată.

În acelaşi punctul de trecere a frontierei s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetăţeni – unul român, în vârstă de 43 de ani, şi unul olandez, în vârstă de 74 de ani, conducând fiecare câte un automarfar înmatriculat în România, respectiv în Olanda. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, 2.240 kg de saltele second-hand şi 300 kg îmbrăcăminte uzată), care erau destinate unor firme din judeţele Botoşani şi Satu Mare.

Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat lucrătorilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României, întrucât marfa nu corespunde operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie.

În toate cele trei cazuri, autorităţile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Sursa: comisarul.ro

Citeste si: OMV vinde cei mai ieftini carburanți, după boicotul anti-austriac. „Trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul!”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole