fbpx
2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Cămine de bătrâni din Cluj SANCȚIONATE pentru nereguli și MIZERIE

Trebuie citit

- Publicitate -

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au efectuat, vineri, o serie de controale la două cămine de bătrâni din Cluj, unde au găsit mizerie în bucătărie, lenjerii de pat neschimbate și mucegai, potrivit ziarului local Monitorul de Cluj.

Cămine de bătrâni din Cluj SANCȚIONATE pentru nereguli și MIZERIE


Controalele au fost făcute la două asociații, Asociația Casa Hermina, cu puncte de lucru în localitățile Dezmir și Gilău și Asociația St. Johan, din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor comisarii au găsit mucegai în bucătărie, rugină, igrasie și produse depozitate în frigidere murdare. Totodată, în camere comisarii au găsit lenjerii de pat și saltele neconforme, neigienizate, cu pete.

Astfel, comisarii CJPC Cluj au aplicat 4 amenzi contravenționale în cuantum de 120.000 lei și 3 avertismente. Totodată, au fost dispuse măsurile  complementare de: oprire definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme în valoare de circa 3.500 de lei și oprire temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor, a celor 3 unități. Până la remedierea problemelor, hrana vârstnicilor va fi asigurată în regim de catering.

Citeste si: Restaurante din Iulius Mall Cluj-Napoca, ÎNCHISE pentru 6 luni de ANPC. Gândaci și produse expirate, printre principalele nereguli

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole