Cafeneaua Culturală Vis-a-Vis împreună cu Asociația Artiștilor Plastici Câmpia Turzii organizează un Vernisaj de Artă , Pictură și Sculptură

0
381

Asociația Artiștilor Plastici Câmpia Turzii va organiza joi,  un vernisaj de artă în prima cafenea culturală a orașului , Cafeneaua Vis-a-Vis , de pe strada Laminoriștilor , nr 19D (fosta locație Esența).

În cadrul vernisajului de artă, pictură și sculptură , care cu siguranță îî va încânta pe cei prezenți, vor expune artiștii : Alida Nagy, Iuliana Pop, Sebeni Mihaela şi Desideriu Gheorghe Baldogi.

Evenimentul va avea loc joi, 11 Mai, de la ora 18.00 .

Organizatorii promit mai multe surprize pe care le veţi putea descoperi la Vis-à-Vis, într-o seară cu artă plastică în care artiştii îşi vor citi creaţiile proprii şi unde puteţi afla mai multe despre membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii, o seară cu discuţii deschise şi un dialog sincer între artişti şi public.

Intrarea este liberă.

,,Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii vă propune prima cafenea culturală din Câmpia Turzii: “Vis-à-Vis” (str. Laminoristilor 19 D)
Aşa cum anunţam la începutul acestui an, artiştii din cadrul Asociaţiei Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii au decis să schimbe faţa oraşului nu doar prin expoziţiile de artă organizate, ci şi implicându-se activ în viaţa oraşului, altfel. După ce am reuşit să realizăm seria de Ateliere creative cu ocazia Sărbătorilor Pascale la care au participat cu bucurie peste 250 din copiii şi tinerii din Câmpia Turzii, începând din luna mai încercăm să îmbunătăţim viaţa culturală a oraşului prin transformarea unor localuri ale urbei în puncte culturale, adică lucruri care nu s-au mai făcut până acum.
Începem cu organizarea primei cafenele culturale în Câmpia Turzii şi am ales Cafeneaua Vis-à-Vis, fostă “Esenţa”. Am ales “Vis-à-Vis” pentru că e un local situat central, amenajat cu gust, cu oameni frumoşi şi deschişi la nou (mulţumim Silvia Circo !).
Aşadar, nu uitaţi, joi, 11 mai a.c., începând de la orele 18, sunteţi invitaţi nu doar la un vernisaj de artă, ci şi la o seară literară unde artiştii îşi vor citi creaţiile proprii, o seară în care puteţi afla mai multe despre artiştii din cadrul AAP Câmpia Turzii, o seară în care puteţi întreba orice şi unde putem purta discuţii deschise despre artiştii oraşului, artiştii din AAP C. Turzii, artă în general, actul creativ, cultură…
Intrarea e liberă şi fiecare poate comanda ce îl îmbie buzunarul.” Sursa Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.