fbpx
2 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Bucureștean ÎNGROZIT de prețurile de la Târgul de Crăciun din Cluj: a vrut să-și ia și omul un LANGOȘ…

Trebuie citit

- Publicitate -

Pentru clujeni, prețurile ridicate din orașul lor nu mai reprezintă un șoc, dar pentru turiști, nu mică-i mirarea. Un bucureștean, antreprenor în Capitală, a vizitat Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca și singura replică pe care a mai putut-o rosti la plecare a fost „Așa venituri mari aveți la Cluj?”.

Bucureștean ÎNGROZIT de prețurile de la Târgul de Crăciun din Cluj: a vrut să-și ia și omul un LANGOȘ…

Bărbatul a fost dat pe spate de prețurile uriașe practicate de comercianții veniți cu marfă la Târgul de Crăciun.

Afacerist bucureștean, uluit de prețurile de la Târgul de Crăciun din Cluj

„Am fost într-o tură scurtă de Cluj, două zile, așa că am dat rapid o plimbare prin Târgul de Crăciun, în drum spre o întâlnire. Ce voiam să vă întreb: așa venituri mari aveți la Cluj încât vă permiteți langoș la 20 de lei? Întreb, fiindcă prețul pre-inflație era 3 lei, în inflație 5 lei, dar până la 20 de lei este o cale foarte, foarte lungă”, a scris Tudor Galos, pe pagina de Facebook.

Comentariul lui a inflamat spiritele pe social media, remarcă stiridecluj.ro. Mulți au încercat să vină cu o justificare pentru prețurile piperate și au dat vina pe autoritățile locale, care au stabilit tarife ca-n Occident. „Păi, o căsuță costă 20.000 ron pentru cei cu produse handmade și 38.000 ron pentru cei cu mâncare”, a comentat o clujeancă la postarea antreprenorului bucureștean.

Tudor Galos a pus capăt discuției astfel:

„Păi, Primăria organizează aceste târguri de obicei pentru localnici, nu neapărat pentru turiști. De aceea și întrebarea mea era adresată localnicilor. Adică, Primăria putea face un târg unde să nu ceară sumele astea de la firme, prețurile ar fi fost normale. Despre asta este vorba”.

Dacă unii clujeni s-au simțit ofensați de remarca bucureșteanului, alții au ales să facă haz de necaz. „E langoș artizanal”, „E frământată de mâini dure, dar ferme, de bunicuțe ardelenești”, „Dacă nu ai mâncat langoș de 20 de lei, ești sărac”, au comentat, cu umor, câțiva ardeleni.

Sâmbătă se deschide târgul de Crăciun din Iulius Town!

De sâmbătă, ora 12:00, în parcarea clădirii de birouri United Business Center 0, vizitatorii ansamblului mixt Iulius Town vor fi întâmpinaţi cu miros de scorţişoară şi turtă dulce, dar şi cu muzică şi multă voie bună, pentru că se deschide cel mai vesel târg de iarnă „Winter in MY TOWN”.

Citeste si: UNIC în România și în Europa de sud-est: Clujul dezvoltă proiectul „Centrul de Transplant Multiorgan”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole