BERG BANAT: Investiție de 9 milioane de euro inaugurată la Câmpia Turzii

Investiție de 9 milioane de euro inaugurată la Câmpia Turzii


Primul concesionar al Parcului Industrial aparținând primăriei municipiului Câmpia Turzii, Berg Banat Timișoara, a deschis astăzi Stația de Zincare Termică.


În prezența doamnei prefect, Irina MUNTEANU, a domnului subsecretar de stat, Cristian Ioan HAIDUC și a multor alți invitați din domeniul administrativ și economic, reprezentanții Berg Banat și-au prezentat investiția care va contribui fundamental la creșterea numărului de locuri de muncă disponibile, în Câmpia Turzii.


Lucrările la această stație de zincare termică au debutat în anul 2018, după ce – în anul precedent – societatea Berg Banat semna primul contract de concesiune a unui teren din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

Astfel, compania bănățeană a fost primul pilon al reindustrializării municipiului Câmpia Turzii.


Dorin Lojigan: ,,9 milioane de euro, zeci de noi locuri de muncă, în industria metalurgică. Se poate, la Câmpia Turzii, atunci când ai viziune pe termen mediu și lung.


Îi felicit pe reprezentanții Berg Banat pentru această stație de zincare, precum și pentru profesionalismul pe care-l arată în raport cu partenerii lor, inclusiv cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Sunt convins că Berg Banat este un exemplu și pentru alți investitori care vor veni, în continuare, în orașul nostru. Reindustrializarea Câmpiei Turzii este o certitudine, transmite Primarul Dorin Lojigan.

Citeste si: CAUZA incendiului care a distrus hala Berg Banat din Câmpia Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This