BASCHETUL POATE FI URMĂRIT LA TV !

Scriam zilele trecute despre faptul ca intrecerile baschetbalistice se desfasoara in Romania intr-un anonimat mediatic nemeritat pentru acest incantator sport.

Iata insa ca lucrurile se schimba radical odata cu anuntul facut de Federatia Romana de Baschet prin care suntem instiintati ca s-a semnat un contract de cesionare a drepturilor de televizare a meciurilor din Cupa Romaniei, Liga Nationala de Baschet Masculin si Feminin catre Digi Sport. De altfel, programul transmisiilor pentru prima jumatate a lunii octombrie a si fost anuntat.Totodata , TVR a anuntat ca va transmite meciurile importante din campionatele Spaniei si Italiei, doua forte ale baschetului european.

Salutam cu bucurie aceste demersuri incununate de succes ale celor doua posturi de televiziune, realizari care vor face fericiti pe toti romanii care apreciaza si iubesc baschetul.Presa scrisa centrala continua sa ignore fenomenul baschetbalistic. Mai importante par a fi can-can-urile fotbalistice dambovitene de doi lei, prea putin legate de esenta sportului.

In urma jocurilor desfasurate sambata, s-au stabilit cele opt echipe care continua lupta in Cupa Romaniei la baschet feminin. Iata rezultatele :CSM Satu Mare – „U” Cluj  80-70Sirius Targu Mures – CS BT Alexandria 61-74ICIM Arad- SCM Timisoara 59-57CSU Alba Iulia – Phoenix Galati  63-62Echipele calificate sunt : Phoenix Galati, CSM Satu Mare, SCM Timisoara, CSBT Alexandria, precum si Sepsi Sfantu Gheorghe, campioana tarii, Olimpia Brasov, care nu a avut adversar in primul tur si „U” Cluj si ICIM Arad, ” lucky loser „.

Șerban Rădulescu

Corespondent Sport ABC News Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This