Bărbat înarmat cu două săbii la Zilele Dejului

Duminică, 23 iulie a.c, în timpul asigurării măsurilor de ordine publică prilejuite de „Zilele Dejului”, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj  au identificat, în zona Parcului Mic din municipiul Dej, un bărbat care avea asupra sa două săbii, având dimensiunea lamei de aproximativ 40 cm, respectiv  56,5.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Dej în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Reamintim că în conformitate cu art. 372 din Codul Penal, fapta de a purta fără    drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, a cuţitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This