fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

AZI începe Târgul de Crăciun la Cluj. Vezi programul acestui weekend!

Trebuie citit

- Publicitate -

Târgul de Crăciun își deschide porțile vineri, 18 noiembrie, în Piața Unirii din Cluj. Până în 31 decembrie, kilometrul zero al Clujului se transformă într-un loc magic de relaxare și sărbătoare în care cei mici și mari sunt așteptați să se bucure de atmosfera Crăciunului.

AZI începe Târgul de Crăciun la Cluj. Vezi programul acestui weekend!

„Pregătim o ediție în care tema e relaxarea. Cred că toți avem nevoie de relaxare, după doi ani atât de grei și de complicați. De bucurie în stare pură, ca-n copilărie. Și ce moment poate fi mai potrivit dacă nu chiar cel în care tocmai ne aflăm? Vă așteptăm la târg cu bucurii pentru oameni mari și mici: concerte, întâlniri cu personaje de poveste, povești, teatru, ateliere creative, vizite  în Căsuța Moșului, iar Tramvaiul lui Moș Crăciun revine pe șine chiar din prima zi de târg”,  spune Mihai Oprean, organizatorul evenimentului.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca / Facebook: Pregătiți, da?
Noi suntem mai pregătiți ca niciodată!
Tocmai de aceea, vă anunțăm, cu surle și trâmbițe, că azi la ora 18:00 dăm startul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.
Iar la 19:00 va fi deschiderea oficială și aprinderea iluminatului festiv.
Seara continuă cu un fabulos concert: Voltaj!
Apropo, de azi pornește și Tramvaiul lui Moș Crăciun, între orele 16:00-18:00, pe ruta Gară-Bucium.
Seara, cei mici care se pregătesc de culcare primesc online Povestea de Seară, oferită de @Oameni Mici și Mari. O postăm chiar aici, audio, fix la 21:00.
Ne vedeeem!

Intrarea la Târgul de Crăciun de la Cluj e gratuită. Și când sunt concerte, și în afara lor.

Programul la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2022 I Kolozsvári Karácsonyi Vásár I Cluj-Napoca Christmas Fair va fi acesta:

vineri, în prima zi – 18:00-22:00

în weekend: 11:00-22:30

de luni până vineri: 11:00-22:00.

Energie verde la Târgul de Crăciun din Cluj: panouri fotovoltaice pentru un eveniment sustenabil 

Târgul de Crăciun și Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu dezvoltatorii de proiecte fotovoltaice mari Parapet.ro, fac primii pași pentru reducerea consumului de energie în cadrul unui eveniment public, prin montarea de panouri fotovoltaice pe căsuțele existente în târg. Energia regenerabilă produsă astfel scade costurile târgului, care cu timpul va deveni un eveniment sustenabil din punct de vedere al eficienței energetice.

Citeste si: INEDIT: Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi „alimentat” cu energie verde: Se montează panouri solare pe căsuțe

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole