Atenție, Șoferi! Un drum important din Turda se închide pentru reparații. E vorba despre sensul spre Cluj-Napoca!

În atenția cetățenilor turdeni și a tuturor participanților la trafic,

Vă informăm că, începând cu data de 15 martie, sensul de circulație spre Cluj Napoca a străzii Avram Iancu, pe sectorul cuprins între strada Castanilor și strada Andrei Mureșanu, va fi închis. Astfel, se va circula doar pe un singur sens dinspre Turda Nouă (Spitalul Municipal) către cartierul Băi.

Atenție, Șoferi! Un drum important din Turda se închide pentru reparații. E vorba de sensul spre Cluj-Napoca!

De asemenea, începând cu data de 20 martie, accesul pe strada Republicii va fi complet restricționat pe tronsonul cuprins de la strada George Coșbuc până la intersecția cu strada Andrei Șaguna.

Aceste restricții sunt necesare pentru a permite modernizarea coridorului de mobilitate urbană, zona centrală – strada Avram Iancu în corelare cu planul de mobilitate urbană privind revitalizarea spațiului pietonal – Piața Republicii. Durata estimată a lucrărilor este de 5 luni, în funcție de condițiile atmosferice, acest termen putând fi decalat.

Vă rugăm să respectați noile indicatoare rutiere care vor semnaliza arterele restricționate și să evitați parcarea autoturismelor în aceste zone. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Citeste si: Vitezomanii de pe autostrada A3 luați în vizor de polițiștii clujeni. Un bărbat din Mureș a fost prins de radar cu 201 km/h

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This