Atenție ce cumpărați cu cardurile sociale! Acestea sunt BLOCATE imediat; riscați și amenzi de mii de lei!

Românii care cumpără și alte produse în afară de cele alimentare se vor trezi cu cardurile sociale blocate. Au pățit-o deja sute de persoane. În plus oamenii s-ar putea trezi și cu amenzi cuprinse între 3.450 și 4.600 de lei.

Atenție ce cumpărați cu cardurile sociale! Acestea sunt BLOCATE imediat; riscați și amenzi de mii de lei!

ai mulți români care beneficiau de carduri de tichete sociale s-au trezut cu ele blocate după ce au cumpărat și alte produse în afara celor alimentare. Chiar dacă unele magazine acceptă ca oamenii să achiziționeze orice fel de produse, beneficiarii programului trebuie să știe că pot pierde acest ajutor. Cardul este blocat automat când se înregistrează cumpărarea de alte produse decât cele alimentare.

„Dragi utilizatori de carduri sociale primite de la Stat, nu cumpărați nimic, decât alimente pentru oameni. Nu cumpărați hrană pentru animale, pentru că vi se vor bloca cardurile și ajutorul va fi anulat! Nu cumpărați șervețele, hartie igienică, detergenți etc., chiar dacă magaziunul vă spune că e ok!

Noi am pierdut dreptul pentru că am cumpărat două cutii cu hrană pentru cățel. La casa de marcat ni s-a spus că este ok, dar apoi ni s-a anulat dreptul de a mai beneficia de acești bănuți pe motiv că sunt destinați strict pentru hrana oamenilor! Copilul meu nu mai poate beneficia de acest ajutor! Mare grijă!”, este doar unul dintre mesajele românilor care s-au trezit cu cardurile blocate.

Mare atenție

Dacă în unele cazuri românii au recunoscut că a fost vina lor că au cumpărat și alte alimente, au fost și cazuri în care oamenii spun că vinovați au fost angajații magazinelor.

„Și noi am comis-o azi. Din lenea unei casierițe care nu a vrut să facă un al doilea bon separat pentru o plastelină de 5 lei, ne-am ales cu cardul blocat. Probleme sunt multe cu programul ăsta. Atenția trebuie să fie la noi”, a fost mesajul unui alt român, potrivit bzi.ro.

Citeste si: Cardurile sociale au fost BLOCATE pentru că unii au cumpărat cu ele tutun și alcool

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This