fbpx
13.1 C
București
luni, martie 20, 2023

ARIANA din Câmpia Turzii are nevoie de un miracol. Fii și tu parte din el!

Trebuie citit

- Publicitate -

𝐀𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐫𝐚𝐜𝐨𝐥. 𝐅𝐢𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐞𝐥!

Ariana este un copil de 15 ani din Câmpia Turzii, luptător şi altruist, care îşi doreşte să învingă, toate problemele cu care se confruntă (mult prea multe pentru un copil de vârsta ei), își doreste o viatä normală. Problemele ei au început de la varsta de 11 luni, când din cauza unei presupuse forme complicate de varicela, a făcut mai multe episoade de pareză facială pe partea dreaptă. Situatia s-a agravat în timp, în lipsa unui diagnostic concret, ceea ce a dus la lezarea completă a nervului facial drept.

Imaginează-ți că nu poți zâmbi, nu poți să auzi, nu poți să te deplasezi singur, fără sprijin, ai trecut prin 5 intervenții chirurgicale, fără succes și ai rămas cu multiple sechele … toate astea, la doar 15 ani!

ARIANA din Câmpia Turzii are nevoie de un miracol. Fii și tu parte din el!

Acesta nu este un scenariu, este povestea *Arianei*, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Câmpia Turzii. Mama ei nu poate munci, pentru că trebuie să aibă grijă atât de ea, cât și de sora ei. Pentru a susține familia, tatăl celor două fete și-a luat trei joburi.

Există, totuși, speranță! Ariana poate să trăiască o viață normală, iar acest lucru depinde de o intervenție chirurgicală, efectuată la Institutul de Neuroștiințe din Hanovra, Germania. Însă această intervenție, de care depinde viața fetei, este foarte costisitoare.

De aceea, Asociația Pro Assisto, Asociația Culturală Euro Est Alternativ, în parteneriat cu Rotary Club Câmpia Turzii și cu susținerea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, organizează evenimentul caritabil „*Ariana are nevoie de un miracol. Fii parte din el!*”.

8 martie 2023, ora 13:00

Parcul Municipal „Berc”

În cadrul evenimentului caritabil:

✔️Chefii Asociației ACEEA vor găti, în aer liber, peste 1000 de porții de mâncare, pe care le veți putea cumpăra chiar voi!

✔️Echipe de amatori, inclusiv ale instituțiilor publice din oraș, vor participa la un campionat de mini-fotbal!

✔️Toți cei prezenți vor putea participa la un cross umanitar.

✔️Spectacol artistic și activități pentru copii!

Toate fondurile evenimentului caritabil din data de 8 martie 2023 vor fi direcționate către familia Arianei, pentru a suporta costurile intervenției chirurgicale.

*ÎMPREUNĂ O AJUTĂM PE ARIANA SĂ DUCĂ O VIAȚĂ NORMALĂ*

Citeste si: Acțiune a polițiștilor din Câmpia Turzii în școlile din Frata și Soporu de Câmpie. Ce au învățat elevii?

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole