Ample lucrări de întreţinere pe drumul județean Căpușu Mare – Dângău – Râşca – Beliş

0
223

Consiliul Județean Cluj anunță cetăţenii din zonă, participanţii la trafic şi turiştii că pe drumul judeţean DJ 103K Căpuşu Mare – Dângău – Râşca – Beliş au demarat ample lucrări de întreținere.

Importanța îmbunătățirii infrastructurii drumului județean 103K e dată de faptul că acesta reprezintă o alternativă pitorească, mult mai rapidă și mai facilă, spre zona montană și turistică Fântânele – Beliș, comparativ cu parcurgerea drumului național DN1 pe relația Cluj Napoca – Huedin – Beliș” a declarat președintele Consiliului Județean, domnul Alin Tișe.

Lucrările vizează un tronson de drum în lungime de 25,72 de kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 9+435 și 35+155, tronsonul fiind împărțit în două sectoare în funcţie de specificul lucrărilor de întreţinere.

Astfel, pe sectorul de drum Căpuşu Mare – Dângău – Râşca, de la kilometrul  9+435 până la kilometrul 27+955, pe o lungime de 18,52 de kilometri, se execută lucrări constând în frezarea   asfaltului, burdușiri și plombări. În continuarea acestui tronson, pe sectorul de drum Râşca – Beliş, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155 se desfășoară lucrări pregătitoare în vederea așternerii de covor asfaltic – burdușiri, plombări, tăieri acostamente, asfaltarea urmând a fi demarată în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.