Alți doi traficanți de DROGURI arestați de DIICOT la Cluj

0
154

La data de 2 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localități situate în județul Cluj.

Alți doi traficanți de DROGURI arestați de DIICOT la Cluj

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

Din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3.029,3 grame de cannabis, 1.166,4 grame de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie a.c., au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citeste si: 1 Miliard de Euro, fonduri europene atrase la Cluj, se laudă Tișe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.