Alin Tișe: ,,Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa CJ Cluj!”

Sabotajul PSD la Pata Rât. 

Un joc murdar împotriva clujenilor. 

Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa Consiliului Județean Cluj pe problema gunoaielor

 

A trecut o săptămână deja de când am retrimis documentele și noua cerere pentru convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Încă nimic, deși toată lumea reclama urgența.

În acest joc murdar făcut de PSD și de acoliții lui care îl sfătuiesc cred că ținta sunt Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca – administrația PNL, locală și județeană.

Aceștia trebuie însă să conștientizeze că, de fapt, ținta sunt locuitorii municipiului și județului, a căror sănătate e periclitată de poluarea de la Pata Rât.

Fac apel la rațiune, în al 12-lea ceas, ca prefectul să convoace de urgență CJSU pentru declararea stării de alertă, să lase deoparte mașinațiunile politice, să dezbrace haina găunoasă de politician și să convoace ședința. Sper, totodată, că la ședință nu voi mai vedea că au venit să îl sprijine parlamentari PSD și ALDE ca să îl felicite pentru modul în care sabotează proiectul de rezolvare a alunecărilor de teren de la Pata Rât.

Responsabilitatea pentru ceea ce se va întâmpla aparține PSD și politrucului de prefect. Acesta va trebui să dea socoteală în fața instituțiilor abilitate pentru refuzul de a reconvoca ședința CJSU.

 

PREȘEDINTE

Alin Tișe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This