fbpx
-3.4 C
București
joi, februarie 9, 2023

Alertă cu BOMBĂ într-o stație de autobuz: un colet suspect a panicat trecătorii (VIDEO)

Trebuie citit

- Publicitate -

Alertă cu bombă în Braşov: colet suspect, semnalat în apropierea unei staţii de autobuz. La faţa locului intervin pirotehniştii, scrie observatornews.ro

Alertă cu BOMBĂ într-o stație de autobuz: un colet suspect a panicat trecătorii

„Poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă, cu privire la existenţa unui colet suspect, ce s-ar află într-o toaletă dezafectată situată pe str. Iuliu Maniu (vizavi de staţia RAT)”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. 

La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare.

Poliţia precizează că Bulevardul Iuliu Maniu din Braşov, intens circulat, a fost complet închis circulaţiei. De asemenea, la locul indicat intervin şi reprezentanţi din cadrul SRI şi ISU Braşov.

Video: ABC News Romania

Citeste si: România a declarat ”Stare de Alertă Epidemică”, din cauza GRIPEI. Ce se va întâmplă la ȘCOALĂ? Profesorii și elevii au primit mesaje cu măsurile instituite de ministerul sănătății

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole