ADMINISTRATOR DE FIRMĂ BĂNUIT DE EVAZIUNE FISCALĂ

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a administratorului unei societăţi comerciale, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 11.000 lei, prin evaziune fiscală – Prejudiciu recuperat.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările faţă de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice îl bănuiesc pe acesta că, în perioada martie – octombrie 2015, în calitate de persoană împuternicită să reprezinte legal și să administreze o societate comercială în insolvență, cu sediul în comuna Chișlaz, judeţul Bihor, în mod repetat, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile ale societății  toate veniturile realizate din comercializarea cu amănuntul a legumelor și fructelor, la punctul de lucru al societăţii din municipiul Oradea.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului consolidat al statului este de 11.432 lei şi a fost recuperat de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This