ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ALE POLIȚIȘTILOR CLUJENI, ÎN ORĂȘELUL COPIILOR

0
223
????????????????????????????????????

Duminică, 11 iunie a.c., peste 2.000 de copii au vizitat orașul în miniatură organizat în Parcul Central, din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului ,,ORĂȘELUL COPIILOR”. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Asociaţiei Amicus Cluj şi în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu participarea mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Cluj.

Copiii au primit informaţii despre rolul fiecărei instituţii a statului şi au participat la activităţi specifice acestora.

La standul Poliţie, copiii au învăţat semnele de circulaţie, semne pe care le-au întâlnit pe traseul rutier parcurs cu maşinile electrice inscripţionate. Am aşteptat copiii cu steguleţe, caiete, cărţi de colorat şi brelocuri personalizate cu amprentele lor.

Totodată, polițiștii au expus o parte din tehnica și dotarea Serviciilor Criminalistic, Rutier și Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratului.

Cei mici au avut posibilitatea să cunoască principalele atribuțiile ale polițiștilor și rolul acestora în comunitate, explicate pe înțelesul lor.

Activitățile polițiștilor au fost sprijinite de elevi din cadrul Școlii de Agenţi de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.