Acțiune umanitară la Săndulești, Cluj – Daniel are un Vis!

De curând a avut loc o acțiune caritabilă în comuna Săndulești, din județul Cluj.

Protagoniști au fost mai mulți oameni de bine, creștini, alături de Primăria Săndulești și Asociația Castel Banffy. Cu totii au pus umărul și au contribuit la renovarea si dotarea unei locuințe modeste, sărăcăcioase, a tânărului Daniel.

Daniel este un tânăr care vine de la Casa Copilului din Huedin. Mama lui a decedat încă de când acesta era mic, iar pe tatăl său nu îl cunoaște. Acum locuiește împreună cu două mătuși, toti având probleme de sănătate. Cei care l-au ajutat, fiind impresionași de acest caz social, s-au unit si au demarat o acțiune caritabilă intitulată ”Daniel are un Vis”. Prin această acțiune, din donatiile obținute, au renovat locuința lui Daniel, și cu  alte bunuri donate s-a utilat, cu ce mai era necesar, în casă.

Felicităm pe toți cei implicați în această acțiune caritabilă, îi dorim multă sănătate tânărului Daniel și îl încurajăm să nu-și uite visul. Avem speranța că această acțiune poate fi un bun exemplu si un imbold pentru ceilalți, imbold care sa ne îndemne sa fim mai buni si să ne iubim si ajutăm aproapele.

Dacă doriți să sprijiniți acest proiect puteți trimite un email la adresa redacției și vă vom trimite toate detaliile cu privire la această acțiune: contact@abcnewstransilvania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This