fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Acțiune BLITZ a polițiștilor pe raza municipiului Turda

Trebuie citit

- Publicitate -

La  data de 17 septembrie a.c., în intervalul orar 18.00-22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au derulat o acțiune de tip BLITZ pe raza municipiului, cu scopul de a preveni și combate evenimentele negative din trafic, dar și faptele care afectează siguranța persoanelor.

Astfel, au fost efectuate activități de verificare și control în trafic, la localurile de distracție și agrement, precum și activități de verificare la persoanele pe numele cărora au fost emise măsuri de arest la domiciliu.

Acțiune BLITZ a polițiștilor pe raza municipiului Turda

În urma acestora, au fost legitimate peste 100 de persoane, aproximativ 50 de autovehicule oprite în trafic pentru control, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, în urma activităților investigativ-operative au identificat autorul unei infracțiuni de tâlhărie, urmând ca în cauză să fie administrat probatoriul în vederea continuării urmăririi penale și luării unor măsuri preventive.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole