Acte de vandalism la Turda! Autoritățile iau măsuri drastice!

,,Stimați cetățeni, constatăm cu tristețe că bunurile publice proaspăt reabilitate sunt sistematic vandalizate, distruse cu rea intenție de anumite persoane. Recent, fântânile din centrul Turzii au fost complet reabilitate în luna iulie, iar de atunci administrația locală a fost nevoită să le curețe și să le repare nu mai puțin de 4 ori! Este absolut incredibil faptul că ieri, 28 august, fântânile au fost curățate după ce a fost aruncată în apă făină de mălai, iar astăzi, la scurt timp după curățare, au fost găsite din nou murdare, pline de făină.
–––––––––––––
Dorim să vă înștiințăm pe această cale că nu putem tolera aceste gesturi! Bunurile publice de care trebuie să beneficieze toți locuitorii acestui oraș trebuie respectate, iar cei care recurg la astfel de gesturi distructive vor trebui să își asume consecințele! Poliția Locală va face demersuri să îi prindă pe făptași, iar costurile pentru repararea tuturor stricăciunilor vor trebui suportate de către ei, nu din banii publici ai turdenilor! Asumarea este un gest pe care toți cei care trăim în această comunitate trebuie să ni-l însușim!
–––––––––––––––
Vă rugăm să ne ajutați să combatem acest fenomen și să ne unim forțele pentru pedepsirea celor care își bat joc de munca noastră, a tuturor. În acest sens, vă rugăm să ne semnalați absolut orice tentativă de distrugere a bunului public pe care o veți constata și să sunați la dispeceratul Poliției Locale, la unul dintre numerele de telefon: 0731300903 sau 0264317303. În paralel, Primăria Municipiului Turda va lua toate măsurile pentru a supraveghea permanent mobilierul urban.”

 

Primăria Turda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This