ACCIDENT RUTIER CU 5 VICTIME, LA CLUJ NAPOCA

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 15:20, pe strada Dorobanţilor, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane.

Conform primelor verificări, un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un  autoturism pe strada Dorobanţilor, pe banda nr. I, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, spre strada Ioan Alexandru, intrând în coliziune cu autoturismul condus pe banda nr. II, pe aceeaşi direcţie, de către un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismele au fost proiectate pe sensul opus de mers, unul dintre acestea oprindu-se într-un stâlp de electricitate, celălalt acroşând un autovehicul parcat. De asemenea, alte două autovehicule parcate au fost avariate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 5 persoane: conducătorul auto în vârstă de 19 de ani şi 4 pasageri din autovehiculul condus de acesta, persoane cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, din Cluj-Napoca, Cămăraşu şi Vatra Dornei.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 30.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This