Accident MORTAL în Budureasa: O femeie și un copil au murit pe loc

În tragicul accident rutier a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane: două femei și doi copii. Potrivit primelor informații, șoferița a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un stâlp de electricitate.

Accident MORTAL în Budureasa: O femeie și un copil au murit pe loc

La locul producerii evenimentului au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, cu ambulanța tip B2 SMURD a subunității și cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii evenimentului, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala cu medicul de urgență și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din nefericire, o femeie în vârstă de 45 de ani și un băiat de 14 ani nu au mai putut fi salvați.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia și copilul nu au mai putut fi salvați, medicul declarând decesul acestora”, transmite sergent major ISU Crișana, Alina Butaci.

Celelalte două victime (o femeie și un copil de 10 ani) au fost asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This